Over feestkistje

Een uniek kinderfeestje thuis!

Wat zit er in een Feestkistje? Een feest met een verhaal. Ieder verhaal is anders en verbonden aan een eigen thema. Het Feestkistje zit vol puzzels, knutselspullen of andere activiteiten om een volledig themafeest  voor kinderen te organiseren. Je zorgt zelf voor de versnaperingen en in het Feestkistje zit de rest!

De voordelen van Feestkistje:

  • Geen uitgebreide planningen meer maken als ouder zijnde,
  • Geen “Oeps, vergeten…”-momenten meer, aan alles is gedacht!
  • Aansprekende thema’s, leuk voor jong en oud.
  • Unieke verhalen

Wie maakt de Feestkistjes?

Het creatieve brein achter Feestkistje? Dat ben ik, Tyka Govaerts. Na het proberen van verschillende banen werd me toch wel duidelijk dat mijn creativiteit meer aandacht wilde. Al toen ik op de basisschool zat vond ik het leuk om korte verhalen te schrijven. Griezelverhalen, verhalen over mijn eigen klas of een verhaal vol fantasie. Maar naarmate je ouder wordt is dat helaas niet iets wat je blijft doen. Vooral niet als je 15 of 16 bent, dan wordt het even heel ‘stom’.
Maar de laatste tijd kwam het weer bovendrijven, omdat ik mezelf (net als vele anderen) me continu afvroeg; ‘Wat vind ik nou wel leuk?’. En ik dacht; zou het niet leuk zijn om verhalen te verzinnen voor een kinderfeest? Dat kan iets leuks net even wat unieker maken.

Voor mij is niets leuker dan kinderen, en dus ouders, blij te maken met een fantastisch kinderfeest. Vol fantasie, spanning of grapjes, het kan allemaal. Daar word ik nou echt blij van!